ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: На 25.07.2018г. няма да може да се обработват постъпили поръчки. Всички поръчки ще бъдат обработени и изпратени на 26.07.2018г. 

Кабели

Тук ще намерите кабели и жици подходящи за радио-управляеми модели.

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
OTG HOST адаптера се използва за свързване на външни устройства - мишки, преносима памет, клавиатури - към смартфон или таблет с Android операционна система. Наземния телеметричен модул за APM 2.5 / HKPilot 2.5 / AdruFlyer 2.5 може да се върже към An..
4.68лв
OTG HOST адаптера се използва за свързване на външни устройства - мишки, преносима памет, клавиатури - към смартфон или таблет. Наземния телеметричен модул за APM 2.5 / HKPilot 2.5 / AdruFlyer 2.5 може да се върже към Android смартфон или таблет, и к..
6.00лв
Лек и удобен кабел органайзер с лепенка за лесен монтаж. Подходящ за подреждане на окабеляването по всякакви модели, малък и лек за да не натежава много. Дължина: 16мм Ширина: 14.3мм Височина: 8.8мм Тегло: 0.6 грама Максимален размер..
0.30лв 0.60лв
Полу-прозрачен държач (обезопасител) за серво удължителни кабели. Предотвратяват разкачането на серво удължителните кабели от серво машинките в полет, като фиксират конектора. Конектора се вкарва отгоре в държача. ..
0.48лв
Държачи (обезопасители) за серво удължителни кабели. Комплекта включва 5 броя в полу-прозрачен цвят. Предоствратяват разкачането на серво удължителните кабели от серво машинките в полет, като фиксират конектора. Конектора се вкарва странично в дър..
3.00лв
Държачи (обезопасители) за серво удължителни кабели. Комплекта включва 6 броя с различен цвят. Предоствратяват разкачането на серво удължителните кабели от серво машинките в полет, като фиксират конектора. Конектора се вкарва странично в държача. ..
4.98лв
Разпределителната платка BeeRotor V2 е доста добро допълнение към BeeRotor F3 полетния контролер, но може да се използва и с други контролери. В допълнение към захранване и сензори за напрежение и ток към полетния контролер, платката също така има от..
21.60лв
Матек мини разпределителният хъб е доста добро "всичко в 1" решение за вашият дрон/коптер. Платката може да захрани до 4 ESC контролера, има вградени два регулатора на напрежение на 5 и 12 волта, както и падове за захранване и сигналите кабели на вид..
18.00лв
Тази мини разпределителна платка е базирана на размерите на новото поколение мини полетни контролери - 36х36мм външни размери. Но не се заблуждавайте, че малките й размери я правят подходяща само за мини коптери, двустранното медно покритие издържа д..
6.60лв
Тази мини разпределителна платка е базирана на размерите на новото поколение мини полетни контролери - 36х36мм външни размери. Но не се заблуждавайте, че малките й размери я правят подходяща само за мини коптери, двустранното медно покритие издържа д..
14.40лв
Разпределителен сноп за мулти-коптери с XT60 конектор към батерията и 3.5мм булет конектори към ESC контролерите. От падащото меню горе до снимките може да изберете за колко ESC-та да е снопа. ..
8.40лв
Кабела може да се ползва за направата на 2S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
0.72лв
Кабела може да се ползва за направата на 3S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
0.60лв
Кабела може да се ползва за направата на 4S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
0.84лв
Кабела може да се ползва за направата на 5S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
2.64лв
Кабела може да се ползва за направата на 6S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
2.64лв
Кабела може да се ползва за направата на 8S Ли-по батерия от единични Ли-по клетки. ..
3.00лв
Комплектът идва с мъжката и женската част, и 15см кабел към всеки конектор. Заключвалката на конектора осигурява сигурна връзка във всички ситуации. ..
0.84лв
2 пинов микро JST 1.25мм конектор с кабел. Дължината на кабела е около 8см и е 28AWG. Комплекта включва мъжки и женски конектор с кабели към тях. ..
0.72лв
Мъжки JST конектор с 11см кабел. Обикновено това е кабела, който е от страната на батерията. ..
0.60лв
Мъжки JST конектор с 17см кабел. Обикновено това е кабела, който е от страната на батерията. ..
0.72лв
JST "Y" кабел с дължина 18см. Изключително удобен, когато има нужда да се захранят 2 неща от една батерия с JST конектор. Тегло: 5.8 грама ..
1.80лв
Женски JST конектор с 11см кабел. Обикновено това е кабела, който е от страната на ESC контролера, регулатора на напрежение или друго устройство, което има нужда от захранване. ..
0.60лв
Женски JST конектор с 17см кабел. Обикновено това е кабела, който е от страната на ESC контролера, регулатора на напрежение или друго устройство, което има нужда от захранване. ..
0.72лв
10см единичен (1-pin) серво кабел - женско/женско, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. ..
2.04лв
10см единичен (1-pin) серво кабел - мъжко/женско, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. Много подхо..
2.16лв
10см единичен (1-pin) серво кабел - мъжко/мъжко, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. Много подход..
2.28лв
20см единичен (1-pin) серво кабел - женско/женско, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. ..
3.00лв
20см единичен (1-pin) серво кабел - мъжко/женско, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. Много подходящо ..
2.40лв
20см единичен (1-pin) серво кабел - мъжко/мъжко, 10 броя единични кабела в комплекта. За моменти когато не ви трябва троен серво кабел, и за да не се налага да режете конектора на тройния серво кабел, за да стане единичен или двоен. Много подход..
2.64лв
  • Current
  • Mobius 1080р камера + FPV кабел (C2 леща или А леща)
  • Aomway 5.8Ghz 200mW 32 канален микро видео предавател
  • FrSky FLVSS сензор за напрежение със Smart Port
  • FrSky X8R S.BUS 8/16 канален приемник с телеметрия и Smart Port
  • FrSky X4RSB S.BUS 3/16канален приемник с телеметрия и Smart Port
  • Naze32 rev5 Full контролер
  • 808 #16 D Lens V3 720p камера + FPV кабел
  • APC 10x4.7 SF витло за електро двигатели
  • APC 11x4.7 SF витло за електро двигатели
×
×
×
×
×
×
×