ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: На 25.07.2018г. няма да може да се обработват постъпили поръчки. Всички поръчки ще бъдат обработени и изпратени на 26.07.2018г. 

FrSky приемници и сензори

Тук ще намерите FrSky приемници и сензори.

Показване: Списък Икони
Показване:
Подреждане по:
15см антена за приемници FrSky. Антената е с букса и се монтира директно. Съвместима е и с други марки приемници на 2.4Ghz, стига да имат необходимата букса. ..
3.00лв
25см антена за приемници FrSky. Антената е с букса и се монтира директно. Съвместима е и с други марки приемници на 2.4Ghz, стига да имат необходимата букса. ..
5.40лв
40см антена за приемници FrSky. Антената е с букса и се монтира директно. Съвместима е и с други марки приемници на 2.4Ghz, стига да имат необходимата букса. ..
6.00лв
60см антена за приемници FrSky. Антената е с букса и се монтира директно. Съвместима е и с други марки приемници на 2.4Ghz, стига да имат необходимата букса. ..
7.80лв
D4R-II е най-висок клас 4 канален приемник на FrSky от D серията приемници. Приемникът има вградена телеметрия, 4 канала, Сензорен порт, RSSI изход, и 8 канала през CPPM изход. Съвместим е с всички модули от D серията: DHT, DJT, DFT, DHT-U, както и F..
60.00лв 66.00лв
Приемникът FrSky L9R e първият от най-новото L поколение далекообхватни приемници на фирмата, като поддържа 9 канала през PWM серво конектори и 12 канала през S.BUS порта. Приемника има RSSI порт за включване към OSD и показване на силата н..
90.00лв
Приемникът FrSky RX8R e от най-новото Х поколение приемници с двойно подсигуряване на фирмата, като поддържа 8 канала през серво конектори и 16 канала през S.BUS порта. Този приемник е с вече доказаните PCB антени, които са показали около 2..
85.20лв
Производител: FrSky
Приемникът FrSky S6R e от най-новото S поколение приемници на фирмата, като има граден сензор за напрежение и 3 осна стабилизация по жироскоп и акселерометър. Приемника има Smart Port за включване на новото поколение сензори, които нямат нужда от сен..
72.00лв
Приемникът FrSky S8R e от най-новото S поколение приемници на фирмата, като има вграден сензор за напрежение и 3 осна стабилизация по жироскоп и акселерометър. Приемника има Smart Port за включване на новото поколение сензори, които нямат нужда от се..
85.20лв
Приемника FrSky X4R e от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 4 канала през PWM серво конектори. Приемника има Smart Port за включване на новото поколение сензори, които нямат нужда от сензорен хъб за да рабо..
69.60лв
Приемника FrSky X4RSB e от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 3 канала през PWM серво конектори и 16 канала през S.BUS порта. Приемника има Smart Port за включване на новото поколение сензори, които нямат н..
69.60лв
Производител: FrSky
Приемникът FrSky X6R e от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 6 канала през PWM серво конектори и 16 канала през S.BUS порта. Приемника има Smart Port за включване на новото поколение сензори, които нямат нужда от сензорен..
69.60лв
Приемникът FrSky X8R e от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 8 канала през серво конектори и 16 канала през S.BUS порта. Приемника има RSSI порт за включване към OSD и показване на силата на радио връзката върху видео сиг..
78.00лв 83.40лв
Приемника XM e най-новият продукт на FrSky от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 16 канала през S.BUS и има среден обхват на действие. XM няма стандартни серво PWM конектори, но за сметка на това е най-малкият и..
25.20лв
Приемника XM+ e най-новият продукт на FrSky от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 16 канала през S.BUS. XM+ няма стандартни серво PWM конектори, но за сметка на това е ултра компактен, лек и пълно-обхватен. Приемн..
39.60лв
Приемника XMR e най-новият късо-обхватен продукт на FrSky от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 6 PWM канала. XMR няма SBUS, но за сметка на това е най-малкият и най-лекият FrSky PWM приемник към момента. Приемник..
27.60лв
Производител: FrSky
Приемника XSR e най-новият продукт на FrSky от най-новото Х поколение приемници на фирмата, като поддържа 16 канала през S.BUS и 8 канала през CPPM. XSR няма стандартни серво PWM конектори, но за сметка на това е ултра компактен и лек. Прие..
60.00лв 69.60лв
D8R-XP е най-висок клас 8 канален приемник на FrSky от D серията приемници. Приемникът има вградена телеметрия, 8 канала, 2 порта за сензори, RSSI изход, CPPM изход. Съвместим е с всички модули от D серията: DHT, DJT, DFT, DHT-U, както и FrSky Tarani..
79.08лв
FrSky Redundancy Bus е уникален продукт, който може да работи с 2 приемника и 2 батерии едновременно за да осигури абсолютна безопасност по време на полет с вашия модел. Можете също да закачите сервата на платката, като тя е снабдена със защита от пр..
66.00лв
Производител: FrSky
Приемникът е съвместим с FrSky ACCST D8/V8, Hitech AFHSS, и Futaba S-FHSS/FHSS 2.4Ghz радио системи. CPPM изхода поддържа до 8 канала (при слагане на джъмпер на канали 3 и 4, канал едно става CPPM изход, а канал 2 става RSSI изход).&nb..
66.00лв
V8FR-II HV e далеко-обхватен, високоволтов, 8 канален приемник без телеметрия. Съвместим с FrSky Taranis, XJT модула, както и всички V8 и D серия модули. За оптимално разположение на антените на приемника, можете да ползвате нашата стойка за дай..
55.80лв
V8R7-II HV e далеко-обхватен, високоволтов, супер лек, 8 канален приемник без телеметрия. Съвместим с FrSky Taranis, XJT модула, както и всички V8 и D серия модули. За оптимално разположение на антените на приемника, можете да ползвате нашата&nb..
53.04лв
Производител: FrSky
Приемникът е съвместим с Futaba FASST 2.4Ghz радио системи. Поддържа два начина за програмиране на failsafe - през апаратурата или директно на приемника. CPPM изхода поддържа до 8 канала (при слагане на джъмпер на канали 3 и 4, канал едно става ..
84.00лв
Производител: FrSky
Приемникът е съвместим с Futaba FASST 2.4Ghz радио системи. Поддържа два начина за програмиране на failsafe - през апаратурата или директно на приемника. Съвместим с Futaba SBUS и FrSky SBUS/CPPM серво машинки. Има RSSI изход. Приемникът има 3 P..
93.60лв
Производител: FrSky
Приемникът е съвместим с Futaba FASST 2.4Ghz радио системи. Поддържа два начина за програмиране на failsafe - през апаратурата или директно на приемника. Работно напрежение: 3.5 - 10v Работен обхват: над 600 метра Тегло: 7.8 грама Размери:..
72.00лв
Производител: FrSky
Изключително лек и малък приемник, перфектен за използване в малки модели. Приемникът е съвместим с Futaba FASST 2.4Ghz (7ch Mode / Multi Mode) радио системи. Приемника използва микро JST конектори. Работно напрежение: 3.5 - 10v Работен обхват: н..
60.00лв 66.00лв
  • Current
  • Mobius 1080р камера + FPV кабел (C2 леща или А леща)
  • Aomway 5.8Ghz 200mW 32 канален микро видео предавател
  • FrSky FLVSS сензор за напрежение със Smart Port
  • FrSky X8R S.BUS 8/16 канален приемник с телеметрия и Smart Port
  • FrSky X4RSB S.BUS 3/16канален приемник с телеметрия и Smart Port
  • Naze32 rev5 Full контролер
  • 808 #16 D Lens V3 720p камера + FPV кабел
  • APC 10x4.7 SF витло за електро двигатели
  • APC 11x4.7 SF витло за електро двигатели
×
×
×
×
×
×
×