ВАЖНА ИНФОРМАЦИЯ: На 25.07.2018г. няма да може да се обработват постъпили поръчки. Всички поръчки ще бъдат обработени и изпратени на 26.07.2018г. 

Walkera QR X800 Pro Carbon FPV quadcopter

Прегледан продукт: 1233
3,292.83лв
без ДДС: 2,744.03лв
Наличност: 1

Walkera QR X800 е мултироторна карбонова платформа специално проектирана за професионално въздушно фото и видео заснемане. X800 ще се хареса на хора, които искат да оптимизират и удължат полетното време за да могат да направят повече снимки или заснемат повече видео с една батерия. Карбоновата кунструкцията на рамката осигурява голяма здравина и стабилност на платформата, а карбоновите крака, рамене и витла допринасят за намаленото полетно тегло и оптимизираната ефективност и полетно време. За по-голямо удобство при снимане коптера е оборудван със сгъваеми крака за да не влизат в кадър по време на полет. Полетното време с голяма батерия с капацитет между 10 и 15А може да варира между 20 и 60 мин в зависимост от допълнителния товар и атмосферните условия. Раменете на X800 се сгъват за да може коптера да се транспортира по-лесно с алуминиевият куфар, в който се съхранява.

В тази версия на коптера няма включени дистанционно управление, приемник, батерия или стабилизираща люлка за камера. Това позволява на клиента да оборудва коптера с оборудване, което вече има налично. Ако все пак имате нужда от допълнителното оборудване, можете да намерите всичко необходимо в секцията "Свързани продукти" по-долу.

Комплектът включва:
QR X800 професионална мултикоптерна платформа оборудвана с мотори, управления, витла и полетен контролер
Алуминиев куфар за транспортиране

Необходимо допълнително оборудване:
Радио система с приемник
Батерия
Стабилизираща люлка
Камера
Видео система

Напишете ревю

Вашето име:

Вашият коментар: Note: HTML is not translated!

Оценка: Лош           Добър

Въведете кода в полето отдолу:Етикети:
×
×
×
×
×
×
×